Wallachian

Where's Xavi???

Ocaram si injuram iar in pauze ne antrenam sa si scuipam


Saracul Badea, zau ca mi-e mila de el! De doua luni plange cu muci ca nu iese Basescu pe sticla sa aiba si el material de injurat in spatele asa-zisului ‘comentariu’ sau ‘opinie personala’. A tocit vechile declaratii basesciene, spuse sau nu, facute sau nu, reale sau nu, oricum irelevant pentru el. Le-a despicat in patru, in sase, in opt, le-a spalat, respalat, prespalat, le-a rasturnat, le-a pus pe cant, pe dunga, le-a dat cu vopsea, a scuipat, a ragait si a grohait dar pana la urma  e totul superfluu daca lumii i s-a acrit de antichitati.

Obosit si in criza de idei, nu mai reuseste sa lege prognoza meteo de presedinte ca in vremurile bune. A gasit si el o paine de mancat prin … faptul ca unul dintre actorii filmului glorios la Berlin a declarat ca l-a sunat presedintele, l-a felicitat si l-a invitat neoficial la Cotroceni sa-i stranga mana. Deci declaratia nu e a lui Basescu, nu si-a facut lucru de fala din ea, a facut un gest frumos de  recunostinta si apreciere in anonimat ca daca nu spunea actorul nu afla nimeni iar Badea a gasit prilejul sa arunce cu cacat. Cacat pe care il tinea in el de muuulta vreme neavand pretext de lansare. Mai mult, Badea a inceput sa atace si familia presedintelui. OK, daca e vorba de o legatura evidenta, de o actiune politica sau publica pentru ca si fiica presedintelui (cam prostuta dealtfel) este persoana publica si varata in politica, dar daca nu au legatura atunci sunt doua persoane distincte. Ntz, nu-i frumos, mister Badea, incepi sa pierzi contactul cu diferenta dintre badaranie si bun simt.

Reclame

Un răspuns la „Ocaram si injuram iar in pauze ne antrenam sa si scuipam

  1. Vlad Februarie 24, 2010 la 02:24

    Am o îndoială soră cu certitudinea că tovarăşu mircea balea a avut vreodată tangenţe cu noţiunea de bun-simţ. Părerea mea…
    Toate cele bune!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: