Wallachian

Where's Xavi???

Curtea de Apel Bucuresti: Securistuleeeee!!!


Un magar

Un magar

Instanţa Curţii de Apel Bucureşti a constatat că fostul lider PC, Dan Voiculescu, a avut calitatea de colaborator al fostei Securităţi, informează Mediafax.

Curtea de Apel Bucureşti a respins, ca fiind neîntemeiată, acţiunea lui Dan Voiculescu şi a admis cererile de intervenţie în interesul Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS) făcute de verişoarele fostului lider PC, Paraschiva Silaghi şi Mikaela Kallbery. Acestea au făcut cereri de intervenţie în proces împotriva politicianului. Decizia poate fi contestată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.
Dan Voiculescu a primit cu surprindere decizia Curţii de Apel potrivit căreia ar fi fost colaborator al fostei Securităţi, arătând că nu a făcut poliţie politică şi nu a fost informator al Securităţii.

„Dan Voiculescu a primit cu surprindere decizia Curţii de Apel de astăzi (vineri – n.r.). Împotriva acestei decizii pledează argumente morale şi juridice solide. Dan Voiculescu se arată convins că, în ciuda momentului extrem de dificil pe care îl traversează instituţiile din România, aflate sub presiunea unui grup politic cu dirijor unic, decizia Înaltei Curţi de Justiţie şi Casaţie va fi diferită, restabilind adevărul în graniţele sale fireşti”, se arată într-un comunicat al PC remis vineri agenţiei MEDIAFAX.

Pai… la ce ne asteptam tinand cont de metodele folosite de televiziunile basinosului? Ne-am indoit vreo clipa de faptul ca aceasta scursura a societatii este altceva decat un turnator care are pe constiinta nefericirea atator oameni? Oare cati au suferit de pe urma vigilentului comunist care acum tureaza mass media in directia in care doreste?

In Statele Unite generatii intregi au muncit pentru a face primul milion cu ajutorul caruia au urmasii lor afaceri si venituri uriase. Din show biz sau inventii de geniu acestia au reusit sa stranga averi colosale dar cinstite. La noi revolutia a fost actul de „geniu” prin care au rasarit acesti bogati milionari in dolari, aceste cefe late si burti pline care au singurul tel in viata sa-si mai spele obrazul gros pe care musteste stigmatul trecutului tenebros. Oricat te fortezi tu, Voiculescule, sa pari altceva decat esti, tot parturi iti ies de la atata incordare. Etapa urmatoare e sa eviti sa te caci pe tine.

Partz, prrr… esti securist prrr, prrrrr!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: