Wallachian

Where's Xavi???

Afaceri de familie


Sa ne simtem bine

In Stuttgart, Germania, justitia trebuie sa ia o decizie intr-un caz in care un barbat si-a angajat vecinul sa-i lase nevasta insarcinata.

Demetrius Soupolos, 29 de ani, si sotia sa, Traute, isi doreau groaznic de tare un bebe dar doctorii i-au spus lui Demetrius ca este steril. Astfel Soupolos, de acord cu sotia sa, l-au angajat pe vecinul lor Frank Maus, 34 ani, sa o „insemineze” pe aceasta. Din moment ce Maus era deja casatorit si avea doi copii, in plus arata oarecum asemanator cu Demetrius, planul parea minunat.

Demetrius i-a platit lui Frank Maus 2500 de euro si, in urmatoarele 6 luni, acesta a incercat cu disperare cate 3 seri pe saptamana sa o lase pe doamna Soupolos insarcinata. Cand doamna Maus a inceput sa obiecteze, replica sotului a fost: „Nici mie nu-mi place mai mult decat tie. Pur si simplu o fac pentru bani. Incearca sa intelegi”.

Dupa 6 luni si un total de 72 de incercari de „inseminare” naturala, Traute tot n-a ramas insarcinata. In urma esecului Demetrius a insistat ca Frank Maus sa faca un examen medical, ceea ce acesta a si facut. Vestea a socat pe toata lumea, mai putin pe sotia lui Frank: doctorii au spus ca si Frank este steril. Sotia sa a fost obligata astfel sa recunoasca faptul ca cei doi copii nu sunt facuti cu acesta, ca nu este tatal real al celor doua progenituri.

Acum familia Soupolos se afla in proces cu familia Maus pe motiv de incalcare a contractului, intr-un efort de a-si recupera banii dar Maus refuza sa-i returneze argumentand ca nu s-a garantat conceptia si, in plus, el a depus un efort considerabil si onest.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: