Wallachian

Where's Xavi???

Tableta Apple. Nici macar o bulina placebo


Gizmodo a alcatuit o lista  pentru care mult-anuntata si laudata tableta Apple este o mare dezamagire. Are atatea neajunsuri si atat de mari ca nu va fi, cel putin nu in aceasta forma, un competitor real al laptopului si ai iPodului.

  1. Ati vazut rama tabletei? Este imensa si urata. Este normal sa ai o rama, nu vrei sa acesesi accidental o comanda cu mana in care tii tableta, lucru usor posibil la un gadget touchscreen, dar nici uratenia aia de rama.
  2. Nu are multitasking. Este uluitor pentru ceva ce vrea sa arunce in derizoriu vechiul laptop. Cum sa nu poti deschide messengerul si emailul simultan? Sa nu poti asculta un post de radio sau muzica in timp ce navighezi? Sa nu poti face absolut deloc doua chestii simultan? Doar acest motiv este suficient sa alunge potentialii cumparatori.
  3. Fara niciun fel de camera video. Come ooooon!!! Si cel mai amarat telefon are o camera foto. Fara webcam, fara poze, fara videoconferinte?!
  4. Modul de tastare e oarecum clasic: touch keyboard. Aici pare ca s-au intepenit lucrurile, nicio idee inovatoare care sa salveze utilizatorul de la folosirea ambelor maini pentru o tastare cat mai rapida si comfortabila. Stilul keyboard este incomod pentru utilizatorul care cumpara tableta tocmai ca ca sa nu stea cu ea pe genunchi.
  5. Fara HDMI out. Tot ce ai HD prin casa le pozi viziona doar la vecinu’.
  6. Nu suporta Flash. Tot ce e Flash apare doar ca un patrat alb. Daca asta este acceptabil la micile iPhones si iPod, este de neconceput pentru ceva de dimensiuni mari care are pretentia sa concureze notebookurile si laptopurile. Gauri mari in siteuri plus ca se spune pa tuturor stream-urilor video.
  7. Adaptoare. Ai nevoie de tot felul de adaptoare, chiar si pentru USB !!
  8. Nu este widescreen. Formatul 4:3 este depasit de multa vreme, e ca si cand te-ai uita la vechiul TV al bunicii.
  9. Nu suporta T-Mobile 3D
  10. Nu supoarta decat aplicatii din gama Apple, o lectie pe care pana si Intel a invatat-o. Vrei sa instalezi alte aplicatii? Vrei un browser nou? Nu. Restrictie categorica. Nasol.

Sursa: Gizmodo.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: