Wallachian

Where's Xavi???

Atacul Antenelor puturoase


De ieri Antenele securistului s-au pus pe treaba. Sa-l injuram pe Huidu. Sa-l facem poponar, latrau, agramat, mincinos, sa-l facem cum ne vine la gura. Asta e pe ordinea de zi la slugile boierului basinos Voiculescu.

Ieri Badea a umplut pe altii de respect vorbind de parturi, basini, rasini si flatulenta. Ciocu’ miiiiiiic, mic, mic, mister Badea, tocmai voi, unde pute a metan de la parturile live ale patronului, v-ati gasit sa radeti de oala sparta?! Tocmai voi vorbiti de presupusele rasini ale altora cand prin studiourile voastre se plimba patronul cu mandrie tarandu-si basinile ca un imparat?

Ciutacu s-a autovictimizat, cica el este subiect constant al Cronicii. Aoleu, asa te lauzi?! In loc sa taci si sa inghiti (balele) atragi atentia asupra acestui fapt demn de lauda? Puţică, ce era mai adevarat decat sa te vedem cum iti curge scuipatul din gura de cata gargara faceai impotriva lui Basescu? Iti ieseau cuvintele cu o cadenta de-ti cadeau si balele pe langa ele si acum dai replici de genul „m-a invitat Huidu la masa da’ eu nu iau cina cu barbatii”. Dar ce femeie ar lua cina cu un balos ca tine?! Un scarbos libidinos cu muci si supurari anale care isi ia salariul la norma de scuipat se compara cu Adonis. S-au luat de tine pentru ca aveau de ce, esti o sursa nesfarsita de dobitocie vizuala. Spre diferenta de Antene unde se fac analize, discutii, talk showri, adica vorbe goale, Cronica lucreaza cu „materialul clientului”.

Imaginile astea nu-s vorbe si nici trucate, slugoilor, sunt imagini in direct, facute de voi in studiourile voastre. Daca va arata cineva cu degetul sariti ca arsi, vorbiti vorbe despre altii, ii faceti prosti, agramati, pupincuristi. Oricat latrati, pe Huidu nu l-am vazut sau auzit sa incurce subiectul cu predicatul dar pe voi v-am vazut cum va cacati pe voi si va curge scuipatul din gura. Asa ca ciocu’ miiiiiiic, mic, mic si reveniti in latrina din care ati iesit.

Loc de dat cu rasina

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: