Wallachian

Where's Xavi???

Cum sa-ti bati joc de tine si de 4 milioane $


Tanti asta, Jocelyn Wildenstein, a cheltuit 3.933.800 de dolari pentru a arata astfel. De ce ar face cineva asa ceva? Ok, am inteles, vrea sa arate ca o felina dar sa fim seriosi, aduce mai degraba a nevasta lui Frankestein. Din dorinta de a epata oamenii fac lucruri stupide, de obicei flambeaza parturile sau se pozeaza stand pe wc dar cucoana asta a crezut ca e mai interesant sa arate ca dracu’. Si pentru asta a scos 4 milioane din buzunar. Facand o socoteala simplista, de banii astia vreo 1000 de dudui complexate de bustul lor si-ar fi transformat merele in mingi de baschet iar alti 10000 de adolescenti ar fi scapat de cosuri.

Sa nu credeti ca a fost vreo nasoala. Dimpotriva, era o duduie obisnuita, chiar draguta. Ce folos daca uitandu-se in oglinda nu se indragostea ca Narcis de sine?

M-am intrebat adesea de ce mor celebritatile de tinere, de ce cad in depresii si se sinucid, iau supradoze de droguri sau medicamente, devin alcoolici pana se ofilesc sau testeaza senzatia unui glonte-n cap. Nu gasesc o explicatie rezonabila, e posibil ca avand totul (celebritate, bani, bunuri) viata sa li se para lipsita de incercari, plina de banal si isi creaza un tel din a-si induce artificial  senzatii tot mai tari. Au cutia Pandorei in care se gaseste totul mai putin speranta. Fara un scop, o implinire la care sa spere ca vor ajunge prin forte proprii, indivizii sunt condamnati la distrugerea unicului lucru pe care nu l-au putut cumpara cu banii lor: propria viata.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: