Wallachian

Where's Xavi???

Spagatist, nu gimnast


Mircea Badea a castigat pariul. A intors favorabil o situatie aparent jenanta folosindu-si din plin atuurile. Sclipitor, a facut un filmulet estetic si amuzant combinand stilul de gladiator cu mesajul sarcastic. Asta este dovada certa a neuronilor bine inchegati.
Videourile Vodpod nu mai sunt disponibile.

Retoric ma intreb de ce se pierde in fixul asta. La spontaneitatea si inteligenta sa ar putea gasi subiecte la tot pasul, teme care sa scoata totul din talentul sau de one man show. In schimb se iroseste atacand sistematic si dupa program acelasi omulet de parca ar fi dusmanul sau de moarte. Nu e varat in politica, nu pierde banii de paine si nici afacerile nu-i dau faliment din pricina Basescului. E de inteles de ce hienele din politica sar la jugulara omului, de ce se trezesc noaptea transpirati in urma unui cosmar cu rechinul-marinar si de ce pun toate suferintele lumii in carca sa.

Dar Badea ce problema are? Cu furie si chiar ura , cu forte proaspete la fiecare intamplare intamplatoare din minunatul Congo, Badea pune tunurile pe presedinte. S-a scarpinat in cap? Clar a clocit o teapa. S-a spart o teava de apa calda in Ferentari? Basescu a dat ordin. Ai votat cu Base? Te-a prostit Base, d-aia. Si tot asa. Cu lehamite si plictisit de moarte astept urmatoarea sa gluma buna strecurata prin politichia anti basesciana, o replica desteapta, o parodie sau un act teatral care sa resusciteze interesul meu scazut. Apoi astept restul stirilor, comentariile sale pe baza lor. Candva programam TV-ul sa declanseze pe Antena cand incepea emisiunea. Acum o urmaresc la job din arhiva Antenei si doar daca mi-au spus colegii ca a fost ceva de capul ei.

Exemplul perfect de ‘cum sa-ti bati joc de tine’.

Badea, esti talentat la vioara dar canti manele.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: